Eltrode AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Fossilfri Byggvarme

Utslippsfri byggvarme for oss som ser mot en bedre verden


Vi har et stort ansvar når det kommer til utslipp av CO2 på byggeplassene. Vi kan for eksempel allerede se hvordan blant annet Nasta og andre, aktivt tilbyr elektriske gravemaskiner - og de er ikke de eneste med å finne gode løsninger. 

Den dag i dag har vi et økt fokus på utslippsfrie byggeplasser. Heldigvis eksisterer det alternative løsninger den dag i dag. Blant annet kan man inkludere fossilfrie muligheter. Miljøvennlige løsninger er helt klart der fremtiden ligger, der man har fokus på å redusere utslippene ved våre norske byggeplasser.

vp

Eltrode Varmepumpe - det beste alternativet for utslippsfri byggvarme

 

Hva legges i uttrykkene fossilfri og utslippsfri?


Gjerne kan man bruke begrepene fossilfri og utslippsfri om hverandre når det kommer til byggeplasser og med spesielt fokus på byggvarme

Oppvarming og strøm kan virke komplisert og ofte en mangelvare på byggeplassen. Hovedfokuset er ganske enkelt å benytte alternative energikilder for å unngå utslipp av Co2 eller Nox og dermed holde en grønn profil. 

Forskning har vist at det finnes store potensialer for utslippsreduksjon på alle byggeplasser. Dessverre er det slik at gjennom lite kunnskap om fossilfri byggvarme, blir ikke slike tiltak alltid tatt i bruk. 

Det er derfor nødvendig med rett informasjon for å kunne forbedre og oppfordre til en utslippsreduksjon

 

2030 UTSLIPPSFRI BYGGEPLASS


Målet er klart og tydelig, nettopp det å kunne bidra til løsninger for fullstendig utslippsfri byggeplass i år 2030. Det er derfor nødvendig å være innovative og stadig se på nye metoder for å kunne arbeide mot akkurat denne ordningen. 

Tar dere i bruk de rette løsningene for å kunne arbeide mot det samme målet?

 

Utslippsfri byggvarme og optimale prosesser


Byggeplasser står i dag ansvarlige for mye av miljøutslippet, det er ikke enkelt å anslå helseskadene som dette kan forårsake, men vi er klar over at det er tilstedeværende. Det er vårt eget ansvar å ha fokus på dette, ikke bare i forhold til Paris-avtalen men også med tanke på folkehelsen. 

Samtidig kan vi ikke slutte å arbeide, men vi kan gjøre noe i forhold til utslipp knyttet til byggeprosesser. Utslippsfri byggvarme har blitt en suksesshistorie over hele Norge og flere deler av verden. Sammen kan vi lete etter løsningen og få gode resultater i fellesskap. 

Energibehovene på en byggeplass er flere. Ett av disse hovedområdene er oppvarming, eller byggvarme som vi også nevnte tidligere. Oppvarmingsbehovet er reelt for arbeidsplasser, og det er akkurat her utslippsfri byggvarme kommer inn. 

Et godt alternativ er selvfølgelig å fokusere på arbeid i de varmere månedene der man ikke behøver like mye oppvarming av bygg, men det er ikke alltid mulig dersom man har et prosjekt med en fast tidslinje. Det finnes heldigvis gode løsninger for utslippsfri byggvarme den dag i dag. 

 

100 % fokus på fossilfri byggvarme


Vi i Eltrode arbeider nettopp mot dette - å kunne bidra med utslippsfri byggvarme og fossilfrie byggeplasser.

“Et perfekt partnerskap er en effektiv byggeplass med fokus på redusert utslipp gjennom blant annet fossilfri eller utslippsfri byggvarme. Målet er å kunne tilby byggherrer ikke bare kostnadseffektive løsninger, men også fokus på miljøvennlige alternativer.”

Vi arbeider mot å være de første i å tilby utslippsfri byggvarme til alle våre kunder. I over flere år har vi opprettet gode kunderelasjoner som kjenner til vår motivasjon og innstilling til å være de eneste leverandørene de behøver i sine prosjekter. 

I tillegg til dette er vi alltid i bevegelse for å se mot fremtiden og hvordan vi kan tilpasse oss enda bedre løsninger. 

 

En anleggsbransje som tar de riktige valgene


Vi setter allerede stor pris på at det eksisterer kommuner og byggherrer som stiller krav og tar initiativ til fossilfrie byggeplasser. I Oslo alene finnes det et titalls steder som tar i bruk utslippsfri byggvarme den dag i dag. 

Anleggsbransjen tilpasser seg, og de gjør en god jobb med å finne gode alternativer som fungerer godt. 

Er du en av de som satser på fossilfri byggvarme? Vi tilbyr blant annet varmepumpe, varmevifter eller slanger.

Du er velkommen til å kontakte oss i Eltrode på telefon 40620631 eller e-post ordre@eltrode.no. Vi tar gjerne en samtale med deg slik at vi sammen kan ha riktig fokus i utviklingen av deres prosjekter!
 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke