Eltrode AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Om oss

Eltrode AS, en Norsk totalleverandør av belysning, byggstrøm, byggvarme og utstyr. Eltrode AS har Norges beste utvalg innen byggeplassbelysning og utvikler produkter sammen med bransjen.

 

Hvem er Eltrode AS

Eltrode AS er et heleid Norsk selskap etablert med hovedkontor i Tromsø, vi har salgskontor, lager og logistikkfunksjon i Tromsø og Hønefoss. Vi er landsdekkende med distriksansvarlige selgere som ivaretar og reiser til kunder i hele landet.

 

Eltrode AS har eiere/ansatte som tilsammen har over 40 års erfaring fra elektro, bygg og anleggsbransjen. 

 

Vi har fokus på å ha meget høy kvalitet på produkter og leveranser. Vi vil ivareta miljøet, både det klimamessige og arbeidsmiljøet til våre kunder gjennom gode løsninger som øker HMS og trivsel. 

Vi skal være konkurransedyktig i markedet gjennom å være eneste ledd mellom fabrikk og kunde, gjennom våre to sentralt plasserte lager levere til hele landet med kort ledetid.

 

Etrode tilbyr

Innovative kvalitets løsninger innen belysning til bygg og anleggsprosjekter, midlertidig belysning og permanent belysning inne og ute.

 

Produkter innen byggstrøm og utstyr til vei og anlegg.

 

Eltrode AS er en leverandør som leverer rett til kunde, det vil si at varen går fra lager til prosjekt uten fordyrende og forsinkende mellomledd.

 

Vi tilbyr en moderne e-handelsplatform og utmerket kundesupport, samt oppfølging ute på byggeplass.

 

Kundesegment

Bygg, anlegg, vei, industri, fiskeri/maritime, offentlig, bolig

 

 

 

I Eltrode AS gir vi oss ikke før DU er fornøyd!

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke